Hahaa… Semalam blog saya diterjah oleh seorang gadis comel, Adik Dayan a Aqilah Zahari … Hurmm, salah seorang follower saya… Korang nak tahu...

Join Blog List Dayana

/
8 Comments
Hahaa… Semalam blog saya diterjah oleh seorang gadis comel, Adik Dayana Aqilah Zahari… Hurmm, salah seorang follower saya… Korang nak tahu apa dia jerit kat blog saya… Ni haaa…


Haiihhseh… Dia ajak saya join blog list dia. Hurmmm, terfikir sejenak… Berani nyer dia ajak saya… Hehehe, Dia tak kenal saya pun… Baru follow blog saya beberapa minit dah berani… Heehee. Tapiiii yang sebenarnya saya yang dulu terjah blog dia dan menfollow blog dia… Kwuang… kwuang… kwuang.

Hurmmm, tapi saya puji semangat dan keberanian adik Dayana… Inilah sikap yang perlu ada pada seorang pelajar tau… Takpe Dayana… Akak terima ajakan Dayana… Hehehe, jangan risau akak boleh jer berkawan dengan sesiapa tak kira tua, muda, lelaki dan perempuan... janji  bukan orang jahat… Hehehe…

Baiklah nak dijadikan cerita, peraturan yang perlu diikut untuk join blog list Dayana, adalah seperti berikut… 

Wah! Ada peraturan pulak… Takpe, semua kerja ada peraturan kan… Kalau tak ikut peraturan.. Hurmm… kan mendatangkan masalah dengan orang lain… Macam kat jalan rayalah gamak nyer… Sebab x mematuhi peraturanlah statistik kemalangan meningkat… Oittt… Tersasar jauh ni… Nak join ke tak nak ni… Mestilah nak..

Takpe… Kita tengok peraturan untuk join blog list Dayana… Hehehe..

Mula follow blog Dayana dulu… Kalau Ikhlaslah! DONE... Akak dah follow dah...  Sebelum Dayana follow akak lagi... Hehehe.


Then LIKE Entri Dayana, kalau ikhlas lah katanyer.... Ermmm, Akak tak buat boleh tak... Hehehe.


Buat Entry bertajuk : Saya nak join bloglist Her Storiie,x3 dan dalam entri tu copy HTML yang diberikan... Nak tahu KOD HTML nyer klik di sini .... DONE










Taraa.... Jadilah cam gini haaa....

Dalam entri yang kita buat, kena jawab beberapa soalan... Waduh! panjang giler peraturan nyer... Takpe, akan akak turuti... hehehe



a) Harapan korang terhadap blog korang/tujuan korang berblogging?
I like this question... Harapan akak terhadap blog akak ialah pertama akak berharap dapat    berkongsi ilmu pengetahuan dengan cara berblog, kemudian akak berharap dengan ada nyer blog, kawan akak akan bertambah... Kenapa? Sebabnya... Semakin ramai kawan kita... Maka semakin banyaklah ilmu baru yang kita perolehi... dannnn.... Yang terakhir,    kalau  diizinkan oleh Allah... Rezeki bertambah melalui blog... Apa salahnyer kan... kan... Hehehe... 

b) Kenapa nak join bloglist Her Storiie,x3?
Hehehe... Nak tau kenapa saya nak join bloglist Her Storiie, x3... Yelah, dah Dayana tag akak... Hehehe, gurau jer. Thanks sebab tag akak. Sebenarnyer saya join bloglist Her Storiie x3 adalah kerana ingin mengeratkan hubungan walaupun di dunia cyber... Kemudian, sepertimana saya bagitau, saya ingin menambah kenalan... So, cara ini jugak salah satu caranyer kan... 

c) Apa boleh diubah suai dekat blog Dayana?
Hurmmm, yang ni susah gak nak jawab... Hehehe. Sebab setakat ni akak rasa ok jerk blog Dayana...

Last sekali.... Ada lagi... Tag 3 orang kawan... Apa lagi... Akak tag Awan Biru, kira kekuri     dan Anaiha yusof... Habislah korang kena tag... Jangan marah! Enjoy ur life.... Itulah hidup bermasyarakat nama nyer... walaupun di dunia cyber... Cheewah! ayat memujuk haihhh... 

                                                                DONE



ARTIKEL LAIN DI SINI

8 comments:

  1. Yeah!!! Thanks Encik Blogger dtg bertandang... Jom kita eratkan lagi hubungan sesama insan... Hehehe. Cheewah...

    ReplyDelete
  2. Thanks gak follow saya... Akan saya terjah blog awak slps ini... Tungguuu...

    ReplyDelete
  3. hee thanks akk :D, kte appreciate sgt :)! hee, kene la berani klu nak buat kawan tol tak? :P, segan pulak kte,

    ReplyDelete
  4. hehehe! woohoo kena tag ^^ insyaAllah akan d join kalau xda sebarang kesulitan :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih sis sebab tag Awan. Nanti Awan buat kerja tu.

    ReplyDelete
  6. akk :), tlg tuka kan banner dayana tu ye, sebab dayana dah tuka URL bru

    http://herstoriie.blogspot.com

    tlg tuka banner tu sebab nti klu click die pegi kat URL lme hee.. thx

    ReplyDelete