31 March 2011

BERKONGSI TRAFIK DARI BANGKU KOSONG

Assalamualaikum dan Selamat Petang Semua,

Hari ni saya ada kenalan baru... Mr. Fahmie Firas... Jangan Jeles... Hehehe. Dia merupakan Pemilik blog " Bicara hati seorang Lelaki ". Dari blog Fahmie pulak saya mengenali blog hasrolhassan si empunya segman " Berkongsi trafik dari Bangku Kosong ". See, dari satu blog ke satu blog kita boleh berkenalan... Betul tak? Seronok tak?

Pasti!!! Seronok kan...



Dalam segmen ini ada soalan yang perlu dijawap iaitu "mengapa perlunya trafik atau pengunjung ke blog saya?" Kalau korang nak join gak... Klik sini ek...

Ok, pertama sekali... Saya ingin mencari seramai mungkin kenalan... Bukan nak cari lawan... Tapi nak cari kawan... That why kenapa perlunya pengunjung ke blog saya.

Kemudian... Saya berharap dengan adanya pengunjung ( trafik ) ia sikit sebanyak akan menaikkan semangat saya untuk terus berblogging... InsyaAllah...

Seterusnya... Seperti yang kita ketahui... Proses pembelajaran tidak berhenti begitu sahaja selepas habis zaman sekolah... Melalui blog dan trafik, saya boleh mempelajari sesuatu daripada pengunjung saya melalui komen2 yang mereka berikan...

dan yang terakhir, seperti kata Fahmie Firas, kalau ada rezeki... dengan adanya pengunjung ke blog saya... Maka  besarlah peluang untuk dapat BE... Yang itu, biarlah... Kalau ada rezeki kita, tak kan ke mana gak kan... Yang penting kita happy dan santai dengan blog... 

Wah! Lebih daripada 100 perkataan ni... Ok! stop kat sini yer... Jom kita ramai-ramai gegar blog Bangku Kosong...

Orait... Have a nice day... 
Jom.... Sebarkan info ini dengan kengkawan... 

13 comments:

  1. hmm..kat blog kakak saye pun ade pasal dier ni..huhuhu.. :)

    ReplyDelete
  2. Rossa Alina : Hai dear, thanks sudi singgah yer. Oh yeke. Jom join sama. Selamat berkenalan Rossa =)

    ReplyDelete
  3. Hehehe, semoga Akak dapat jadi blogger yang hebat :)

    ReplyDelete
  4. Miss Tira : Thanks dear.. Hehehe, bilalah agaknyer yer.. Tak terkenal pun takpe dek, yang penting akak dapat ramai kawan... Hehehe.

    ReplyDelete
  5. pasni bleyla dpt trafik mencanak2...heheh

    ReplyDelete
  6. Faiz : Hahaha... Tak semestinya Faiz. Heeeeehe. Saja jer nak kasi semangat kengkawan yg buat segmen. Kalau kita x support, sian diorang... Nanti hilang lak semangat nak berblogging.

    ReplyDelete
  7. as salam..
    SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

    http://fadzli-rt.blogspot.com

    dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

    saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
    kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

    hm..kata akak tu betul..kita nakc ari kawan. merapatkan ukhwah antara blogger =)

    ReplyDelete
  8. wah..melompat2 ye..heheh..
    tu kelebihan berblogger kan..drpd tade kawan..dlm masa seminggu..kita leh dpt ramai kawan =)

    ReplyDelete
  9. Nur Hanani... Thanks yer dear kerana tag saya =)

    Chii : Yup! betul tu dear.. Akak Setuju, yang penting kita ikhlas berkawan. Hehehe

    ReplyDelete
  10. sy pun sukablogging sbb dpt kenal ramai kawan drlatar belakang berbeza..amboi dok gosip aiman nk dptadk pulak..kan tgh pms nie.hehe..bknlah hari nie aktiviti full,tak smpt bw,tak hilang pun..mlm nie bw puas2..hehe..

    ReplyDelete
  11. sdg menjadi hantu follower dan berharap ada jugak la yg sudi menfollow sy...

    ReplyDelete