Hola, Hehehe, hari ni happy bangat dapat jumpa adik ... lama dah tak jumpa dia walaupun tinggal kat kuching... Dia kat umah mak mertua dia...

Aku Tumbuk Kang...

/
11 Comments
Hola,

Hehehe, hari ni happy bangat dapat jumpa adik... lama dah tak jumpa dia walaupun tinggal kat kuching... Dia kat umah mak mertua dia... Aku lak tinggal kat umah mak mertua aku... Almaklum jelah kerja punya pasal... Walaupun sekejap. Tapi bermakna bagi aku... Hehehe.

Ni dia Gambar adik  ngan anak dia... Cantik tak? Cute tak anak dia? Hehehe.


Jumpa dia... Mesti kitorang gelak... Ingat masa kecik2 kami berdua kuat gaduh... Setiap kali gaduh mesti aku akan kata kat dia " Aku Tumbuk kang... " macam gengster... Pernah sekali tu... Gara-gara berebut keropok... Aku betul-betul tumbuk dia... Naik lebam mata dia... Masa tu mak aii, mak marah sesangat ngan aku... Satu hari aku tak diberi makan... Sian kan...

Tulah, siapa suruh jahat sangat. Sejak hari tu, aku dah tak buat dah... Serik weii... Hehehe... 

Kenangan yang terindah... Pasti tidak akan dapat dilupakan... Korang pun mesti gak ada kenangan kan masa kecik2... Hehehe.

Orait... Short update for today again...


ARTIKEL LAIN DI SINI

11 comments:

  1. haha..mujur lebam..kalau tros ilang mate ea?? hak2!

    ReplyDelete
  2. Putrazyero : Tulah pasal... Kalau tros ilang, alamat seumur hidup saya menyesal kot. Hehehe

    ReplyDelete
  3. alolooo..tomey nya baby tuhh...

    *gengster eh kak ,men tumbuk2 plak..haha

    ReplyDelete
  4. Aniswany : Hehehe, nakal itu budak. Tak lama lagi dapat adik baru. hwaaaa... Time kecik jer jahat. Dah besau ni baik sesangat.. Acecehhh... Angkat bakul kejap =)

    ReplyDelete
  5. kamek sayang adik kamek, kamek abg penyayang :)
    mun nya maok sesuatu, kamek sik berebut dengannya gilak

    ReplyDelete
  6. waahh..lawa dah blog..;0

    singgah dari blog ben.

    ReplyDelete
  7. Tengkorakemas : Bagus ktk ho... Hehee, tp kmk masa kecik2 jak ja'at. Tapi dah besa tok mun adik mok sesuatu, mun kmk dpt tunaikan. Akan kmk tunaikan. Heeee.

    ReplyDelete
  8. Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Muhamad Hanif : Thanks yer singgah d blog saya =)

    Fahmie firas : Salam kenal gak Fahmie, thanks yer singgah dan follow blog saya. Keep in touch =)

    ReplyDelete
  10. ganas jugak ekk kecik2..siap tumbuk2.hehe comel la,tembam pipi ank sedara tu..nk gigit2..:)

    ReplyDelete
  11. mak aih..lebam kena tumbuk...*pengsan sat

    chii takat ni jarang nk marah2..penah skali je marah..time tu mmg bengang gle ngan adik sebab wat hal kat tepon kawan..tp tu pun kejap je..chii nak marah2 sgt x reti...apetah lg nak pukul..

    tp skrg ni..xtau..mayb kuar silat kot..ahahah

    ReplyDelete